Business Internaţional

Rezultate financiare

Rezultate financiare

Foto Toyota

Autor: Constanta Catalina Apostoiu

03.08.2011, 00:03 52

BNP Paribas, cel mai mare creditor din Franţa,a raportat o creştere de 1,1% a profitului pe trimestrul doi,câştigurile în creştere din operaţiuni bancare de retail compensândo pierdere legată de deţinerile de titluri guvernamentale greceşti,potrivit Bloomberg. Profitul net a avansat la 2,13 mld. euro de la2,11 mld. euro cu un an în urmă.

Barclays, a doua mare bancă a Marii Britaniidupă active, a înregistrat câştiguri în scădere cu 38% pe primulsemestru pe fondul veniturilor mai mici din operaţiuni bancare deinvestiţii, scrie Bloomberg. Profitul net a scăzut la 1,5 mld. liresterline (2,45 mld. dolari) de la 2,43 mld. lire cu un an înurmă.

Toyota Motor a raportat profituri trimestrialeîn scădere cu 99% în urma impactului cutremurului şi tsunamiuluidin luna martie din Japonia, potrivit BBC News. Profitul net petrimestrul încheiat la sfârşitul lunii iunie a scăzut la 1,1 mld.yeni (14,2 mil. dolari) de la 190,4 mld. yeni anul trecut.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO