Business Internaţional

Reorientarea profesională, o adevărată provocare

Reorientarea profesională, o adevărată provocare

Autor: CSID.ro

24.10.2015, 14:00 821

“Este o acţiune făcută din proprie voinţă sau forţată de împrejurări. “Poate fi entuziasmantă şi descuranjantă în acelaşi timp.”“Gândeşte-te la schimbare mereu”. “Lucrează la imaginea ta şi la mesajul pe care îl transmiţi, profesional vorbind.

Oricum i-ai spune, reorientarea profesională este clar subiectul zilei. Am stat de vorbă pe această temă cupsihoterapeutul Corina Cherchez.

CSÎD: Cum ne pregătim psihic pentru un nou început?

Psihoterapeut Corina Cherchez: Pentru a ne pregăti cât mai bine psihic şi emoţional este important să ne clarificăm, pentru noi înşine, care sunt motivele pentru care ne gândim la un nou început. Este posibil să nu-ţi placă ceea ce faci sau să trăiesti într-o stare permanentă de nemulţumire sau compania pentru care lucrezi să fie într-o situaţie financiară instabilă. Primul pas este să identifici ce doreşti să obţii prin această schimbare: ce tip de job îţi doreşti şi să defineşti cât mai clar ce anume te-ar face să te consideri împlinit.

Citiţi articolul integral pe www.csid.ro

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO