Business Internaţional

Rămăşiţe umane, găsite printre fragmente din avionul EgyptAir - Ministerul grec al Apărării

Rămăşiţe umane, găsite printre fragmente din avionul...

Autor: Roxana Maciuca

20.05.2016, 14:43 456

"În urmă cu câteva ore, am fost informaţi de autorităţile egiptene că au fost descoperite două scaune, o parte dintr-un corp uman şi mai multe obiecte din bagajele pasagerilor în zona de căutări", a declarat Panos Kammenos la o conferinţă de presă din Atena.

Două jurnaliste din Grecia au anunţat anterior pe Twitter că ar fi fost găsite şi rămăşite umane în zona de căutări, fiind vorba despre un rest de braţ.

Kammenos a precizat că obiectele au fost descoperite în zona de căutări aflată la sud de locul în care avionul a dispărut de pe radare.

Oficialul grec a mai declarat că aeronava nu a deviat de la cursul său în spaţiul aerian grec.

"Avioane şi vase ale marinei egiptene au găsit lucruri persoane ale pasagerilor şi fragmente din fuselaj la 290 de kilometri nord de Alexandria", a anunţat anterior un purtător de cuvânt al armatei egiptene.

Operaţiunea continuă în zonă pentru a recupera cutia neagră a aeronavei.

Au existat mai multe confuzii cu privire la găsirea fuselajului avionului prăbuşit în Mediterană în cursul nopţii de miercuri spre joi.

Compania aeriană EgyptAir a anunţat joi că au fost descoperite fragmente ale avionului în Mediterană, dar a retras ulterior declaraţia.

Un avion aparţinând companiei EgyptAir, care efectua o cursă între Paris şi Cairo, a dispărut în noaptea de miercuri spre joi cu 66 de persoane la bord, nemaiputând fi localizat cu ajutorul radarului.

În avion se aflau treizeci de egipteni, cincisprezece francezi, doi irakieni, un britanic, un belgian, un kuweitian, un saudit, un sudanez, un ciadian, un portughez, un algerian şi un canadian şi zece membri ai echipajului.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO