Business Internaţional

Punctul turistic din România despre care scrie presa internaţională. Cum arată noua atracţie turistică - VIDEO

Punctul turistic din România despre care scrie presa...

Autor: Ştefan Stan

15.12.2013, 16:44 8617

"Nu ai putut crede niciodată, probabil, că un monument de sare poate fi atât de frumos ca acest lucru. Vedeţi acest parc tematic contruit în interiorul unei mine de sare", aşa începe articolul în care redactorii de la Telegraph.uk descriu Salina din Turda, judeţul Cluj, care îşi are originile  într-o mină de sare din secolul 17, în care a fost construit un parc tematic. Noua atracţie turistică a fost prezentată într-un clip de promocare.

Peste trei miliarde de tone de sare au fost excavate în interiorul depozitului, iar ceea ce a rămas în urmă a fost transformat într-un parc tematic.

Video-ul a stârnit reacţii pe pagina de Facebook a publicaţiei, din cauza discuţiilor recente legate de valurile de imigranţi români şi ridicarea unor restricţii de muncă de către guvernul Marii Britanii.

Un cititor Telegraph a comentat “Credeaţi că nu există slujbe în România?. Singurul parc tematic de care sunt interesaţi românii este în Marea Britanie, pentru beneficiile gratuite”.  

Altă persoană a scris ”Cunosc mulţi români care trăiesc în Marea Britanie, şi doar unul dintre ei primeşte asistenţă socială pentru copii. Restul sunt muncitori şi plătesc taxele. Nu mai aveţi atât de multă încredere în mass-media”.

 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO