Business Internaţional

Prinţul Harry se poate căsători cu Megan Markle, în urma unei schimbări a legii. Regina Elisabeta a II-a şi-a dat şi ea acordul

Prinţul Harry se poate căsători cu Megan Markle, în...

Autor: Mediafax

19.05.2017, 17:31 436

Prinţul Harry se poate căsători cu iubita sa, actriţa Meghan Markle, dacă va decide să o ceară în căsătorie. "Biserica ţine cont astăzi de regulile Sinodului General din 2002. De atunci este posibil ca o persoană divorţată să se căsătorească în Biserica Angliei", a declarat purtătorul de cuvânt al Westminster Abbey.

Purtătorul de cuvânt al Westminster Abbey a confirmat şi faptul că originile ebraice ale actriţei din Suits nu o vor împiedica să aibă o căsătorie interconfesională cu prinţul britanic.

Pentru a se căsători, cei doi au însă nevoie de aproparea Reginei Elisabeta a II-a, dar şi de o derogare specială din partea arhiepiscopului de Canterbury, ţinând cont de faptul că Markle a fost căsătorită cu producătorul american de filme Trevor Engelson, într-o ceremonie religioasă ebraică, în 2011.

Citiţi continuare pe mediafax.ro

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO