Business Internaţional

Prima companie din lume care trimite teste de coronavirus direct acasă la angajaţi

Prima companie din lume care trimite teste de coronavirus...

Autor: Andra Stroe

18.07.2020, 10:04 434

Angajaţii Apple care lucrează în regim remote pot face acum testul de coronavirus fără să părăsească locuinţa, deoarece gigantul tech le va livra acestora testele acasă, scriu cei de la CNN.

Reprezentanţii Apple au fost precauţi în legatură cu redeschiderea birourilor şi a magazinelor, deoarece cazurile de infecţie cu noul coronavirus continuă să se înmulţească în mai multe state. Compania a redeschis peste 100 de magazine din SUA la începutul lunii martie, însă a luat rapid decizia de a le închide din nou. În unele unităţi a pus la dispoziţia clienţilor doar puncte de ridicare a coletelor, cerând o verificare atentă a temperaturii angajaţilor şi a clienţilor în unităţile care permit accesul în incină.

Compania a raportat, de asemenea, că a început să ofere teste angajaţilor care se întorc la lucru în sediul central din din also reportedly began offering Covid-19 nasal swab Cupertino, California, în mai.

Citiţi continuarea pe www.businessmagazin.ro

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO