Business Internaţional

Preşedintele Franţei: Europa a devenit prea „ultraorientată“ către o piaţă liberă

Emmanuel Macron

Emmanuel Macron

Autor: Catalina Apostoiu

07.11.2018, 00:00 217
Partidele populiste au câştigat teren în întreaga Europă pentru că Uniunea Europeană a devenit prea „ultraorientată“ către o piaţă liberă şi nu-şi mai protejează clasa de mijloc, a declarat preşedintele francez, Emmanuel Macron, potrivit Bloomberg. Macron a arătat că este nevoie de o „Europă puternică şi suverană“ pentru apărarea intereselor europene împotriva Chinei, Rusiei şi „chiar SUA“ şi împotriva „giganţilor tech“. 

O creştere a numărului de EV în Polonia este urgent necesară pentru îmbunătăţirea calităţii aerului. Polonia este de asemenea aproape în întregime dependentă de petrolul importat, în cea mai mare parte din Rusia, iar o trecere la modelele electrice ar contribui la scăderea acestei poveri.

Apariţia unei noi industrii în Polonia ar putea avea de asemenea un impact economic mai mare. Potrivit unui raport al Cambridge Econometrics şi Electric Vehicles Promotion Foundation cu sediul în Vaşovia, electrificarea transportului din Polonia ar putea crea 50.800 de locuri de muncă şi impulsiona economia cu 0,3% până în 2030. 

 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO