Business Internaţional

Presa internaţională relatează pe larg despre tragedia petrecută în Clubul Colectiv din Bucureşti

Presa internaţională relatează pe larg despre tragedia...

Autor: Mihai Draghici

31.10.2015, 03:51 7814

"Un incendiu produs într-un club din Bucureşti s-a soldat cu 27 de morţi, alte zeci de persoane fiind rănite", a transmis postul tv american CNN, în timp ce BBC News notează că "România este în stare de şoc" din cauza tragediei.

"Douăzeci şi şapte de morţi şi zeci de răniţi într-un incendiu produs la un club de noapte din Bucureşti", a relatat agenţia de presă britanică Reuters.

"Bucureşti: 26 de morţi şi 88 de răniţi în stare gravă după o explozie produsă într-o discotecă", titrează cotidianul francez Le Parisien. "Incendiu mortal într-un club de noapte din Bucureşti", notează Le Monde.

Informaţia a fost preluată şi de Agenţia France Presse, de Associated Press, de presa rusă, germană, italiană şi chineză.

"Tragedie în România: cel puţin 26 de morţi în urma unei explozii produse într-un club din Bucureşti", scrie revista germană Focus.

"Bucureşti: explozie într-o discotecă, cel puţin 27 de morţi", titrează cotidianul italian La Repubblica. Şi ziarul Corriere della Sera, precum şi agenţiile italiene ANSA, AGI şi Adnkronos relatează despre drama din România.

"Tragedie într-un club de noapte din Bucureşti: zeci de fani heavy-metal au murit într-o explozie", notează postul german N-TV.

De altfel, materialele editoriale despre tragedia petrecută în centrul Bucureştiului sunt primele la rubricile de ştiri Google în limbile engleză, franceză, italiană şi germană.

Potrivit celui mai recent bilanţ, 27 de persoane au murit, iar alte 162 au fost transportate la spital în urma incendiului produs vineri seară în Clubul Colectiv din centrul Bucureştiului.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO