Business Internaţional

Presa germană: "Fiţi atenţi la piscinele hotelurilor bulgare - pot să vă absoarbă şi să muriţi"

Presa germană: "Fiţi atenţi la piscinele hotelurilor bulgare - pot să vă absoarbă şi să muriţi"

Autor: Mediafax

15.07.2011, 09:47 2832

Presa germană a publicat mai multe articole în care avertizeazăasupra siguranţei plajelor administrate de hotelurilebulgare şi a piscinelor acestora, în special, scrieMediafax.

"Fiţi atenţi la piscinelehotelurilor bulgare - pot să vă absoarbă şi să muriţi", scrie opublicaţie citată de postul naţional de radio din BulgariaBNR, relatează site-ul Novinite.com.

Decesulunui copil în vârstă de 13 ani, Sara, a şocatGermania, unde nemulţumirea provine în special dinfaptul că piscina hotelului Berlin din staţiunea Nisipurile de Aurfuncţionează fără autorizaţie, cu pompadefectă, în timp ce vizitatorii, inclusiv copiii o potfolosi.

O anchetădeschisă după accident arată că doar 56 la sută dintre cele 220 depiscine din staţiunile municipalităţii Varna,inclusiv Nisipurile de Aur, au autorizaţie oficială.

Presa germană se întreabă retoricde ce turiştii germani continuă să viziteze aceste hoteluri cupiscine ilegale când vieţile lor sunt puse în pericol şi citeazădeclaraţia unui medic din oraşul Varna, care susţine că decesulfetiţei a fost provocat de neglijenţă criminală.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Comandă anuarul ZF TOP 100 companii antreprenoriale
AFACERI DE LA ZERO