Business Internaţional

Premiile Emmy 2017: „The Handmaid's Tale” şi „Big Little Lies” împart cele mai importante premii

Premiile Emmy 2017: „The Handmaid's Tale” şi „Big...

Autor: Departamentul Cultură Life

18.09.2017, 11:02 127

„Big Little Lies” a primit cinci premii, inclusiv pentru actiţele Nicole Kidman şi Laura Dern.

Actorul de comendie John Oliver şi echipa sa de scenarişti au primit premii pentru emisiunea „Last Week Tonight”, iar Julia Louis-Dreyfuss a câştigat premiul pentru cea mai bună actriţă într-un rol de comedie, în serialul „Vicepreşedinta” („Veep”) pentru a şasea oară, stabilind un nou record pentru cele mai multe premii Emmy câştigate de un actor pentru acelaşi rol. „Veep” a câştigat şi premiul pentru cel mai bun serial de comedie.

Alec Baldwin a fost premiat pentru felul în care îl interpretează pe preşedintele Donald Trump în emisiunea TV „Saturday Night Live”.

Serialul ”Westworld” a fost nominalizat la 22 de categorii dar nu a primit niciun premiu, iar ”Game of Thrones”, abonat la premii Emmy, nu a fost eligibil în acest an pentru că a fost difuzat prea târziu pentru a intra în competiţie. La fel, şi „Twin Peaks” va trebui să aştepte până anul viitor, pentru că a fost difuzat în afara perioadei potrivite.

Hulu, care a produs „Povestea slujitoarei”, este primul serviciu de streaming care câştigă un premiul Emmy.

 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO