Business Internaţional

Premierul Italiei, Matteo Renzi şi-a exprimat sprijinul pentru Hillary Clinton, în cadrul unei postări pe Facebook

Premierul Italiei, Matteo Renzi şi-a exprimat sprijinul...

Autor: Mediafax

08.11.2016, 12:44 25

În cadrul postării premierului Matteo Renzi erau cuprinse de asemenea o serie de fotografii cu acesta şi Barack Obama de la întrevederile politice avute de cei doi de-a lungul timpului.

"Pentru mine a fost un mare privilegiu să am oportunitatea de a lucra împreună şi de ne consulta unul cu celălalt în multe ocazii", a declarat Matteo Renzi.

Premierul italian şi-a exprimat tristeţea în faţa încheierii mandatului prezidenţial al lui Brack Obama, dar a afirmat că acesta "va rămâne în filele istoriei şi în inimile multora dintre noi".

Renzi şi-a exprimat totodată îngrijorarea în privinţa alegerilor americane electorale: "În curând vom cunoaşte numele celui de-al 45-lea preşedinte al SUA. Este evident că rezultatul acestora va avea un impact extraordinar asupra lumii în următoarele câteva ore".

Matteo Renzi şi-a manifestat în acelaşi timp susţinerea candidatei democrate Hillary Clinton: "Să sperăm că este fată, ca să citez titlul unui vechi film".

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO