Business Internaţional

Premiatul cu Oscar Jamie Foxx l-a numit pe Ilie Năstase printre eroii copilăriei sale

Premiatul cu Oscar Jamie Foxx l-a numit pe Ilie Năstase...

Autor: Razvan Tupa

10.02.2020, 12:41 75

Actorul Jamie Foxx, premiat cu Oscar în 2004) l-a numit pe Ilie Năstase printre eroii copilăriei sale, povestind cât de important a fost tenisul pentru relaţia pe care a avut-o cu tatăl său, arată un videoclip publicat de BBC pe contul oficial de twitter al reţelei. 

Jamie Foxx a povestit în cadrul emisiunii The Graham Norton Show despre eroii copilăriei sale şi în ce măsură l-a influenţat faptul că tatăl său era pasionat de tenis.

”Pentru mine, ca un copil de culoare în Texas, printre eroii copilăriei mele erau Vitas Gerulaitis, Ilie Năstase, Yannick Noah, Ivan Lendl”, a povestit Jamie Foxx în emisiunea de la BBC.

Actorul era invitat să vorbească despre prestaţia sa în pelicula ”Just Mercy”, unde joacă rolul unei persoane condamnate la moarte pe nedrept.

Jamie Foxx este actor american şi cântăreţ. A fost premiat cu Oscar, BAFTA şi Globul de Aur pentru rolul interpretat în biografia lui Ray Charles, ”Ray”, din 2004. Este cunoscut şi pentru rolul secundar din ”Colateral” (2004), care i-a adus o altă nominalizare la premiile Academiei Americane, în 2005, ca şi pentru interpretarea din ”Django dezlănţuit/ Django Unchained” (2012). Pe numele real Eric Marlon Bishop, Foxx s-a născut în Texas şi a debutat pe scenă în calitate de comic. A obţinut un trofeu Grammy în 2010 pentru colaborarea cu T-Pain interpretând ”Blame It”, considerată cea mai bună interpretare R&B a unui duo sau grup.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO