Business Internaţional

Prăbuşirea marilor sportivi: Tiger Woods, cel mai cunoscut jucător de golf din lume, a fost arestat în Florida pentru că era băut sau drogat

Prăbuşirea marilor sportivi: Tiger Woods, cel mai...

Autor: Corina Zamfir

29.05.2017, 19:56 870

Tiger Woods, cel mai cunoscut jucător de golf din lume, a fost arestat în Florida pentru că era băut sau drogat, potrivit USA Today.

Woods a fost înregistrat la închisoarea din Palm Beach County luni la ora 7:18 după ce a fost arestat de poliţie în Jupiter, Florida.

Tiger, care deţine o locuinţă pe Insula Jupiter, a fost eliberat la recunoaştere la ora 10:50.

Arestarea a avut loc la ora 3 dimineaţa în timpul unei opriri a traficului pe Military Trail, la sud de Indian Creek Parkway, a declarat Kristin Rightler, ofiţer de informaţii publice pentru Departamentul de Poliţie Jupiter.

Tiger Woods este considerat cel mai mare jucător de golf din lume, profesie care i-a adus sute de milioane de dolari prin câştigurile obţinute.

Declinul a început atunci când a fost prins de soţia lui cu o altă femeie. În urma procesului de divorţ, jucătorul i-a lăsat soţiei o parte considerabilă din avere şi nu şi-a mai revenit niciodată psihic.

De asemenea, revenirea lui pe terenul de golf a fost extrem de palidă, multă lume întrebându-se dacă a mai fi vreodată în topul mondial.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO