Business Internaţional

Poliţia a arestat un bărbat surprins de imagini video în compania lui Khalid El Bakraoui

Poliţia a arestat un bărbat surprins de imagini video...

Autor: Raluca Manga

25.03.2016, 11:03 189

Ziarul De Standaard, citat de Reuters online, a informat că bărbatul a fost arestat după ce un poliţist l-a recunoscut după ce l-a văzut anterior în imaginile surprinse de camerele de luat vederi.

Khalid El Bakraoui, în vârstă de 27 de ani, care s-a aruncat în aer într-o staţie de metrou din Bruxelles, este fratele lui Brahim El Bakraoui, care s-a detonat cu o oră înainte, pe aeroportul Zaventem din capitală.

Atentatele comise pe 22 martie în oraşul belgian Bruxelles s-au soldat cu 31 de morţi şi 316 răniţi, fiind revendicate de organizaţia teroristă Stat Islamic.

Între timp, radiodifuziunea publică RTBF a anunţat că poliţia a reţinut-o pe cea de-a şaptea persoană în cartierul Forest din Bruxelles, după ce şase suspecţi în cazul atentatelor din capitală de marţi, au fost arestaţi în cursul nopţii de joi spre vineri, într-o amplă operaţiune desfăşurată în cartierul Schaerbeek din capitală.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO