Business Internaţional

Platforma de mesaje Signal anunţă că şi-a rezolvat problemele tehnice

Platforma de mesaje Signal anunţă că şi-a rezolvat...

Autor: Andreea Tobias

17.01.2021, 09:13 1448

Platforma de mesaje Signal anunţă că a reuşit să îşi rezolve problemele tehnice cu care s-a confruntat vineri, după ce milioane de noi utilizatori au descărcat aplicaţia.

Signal a anunţat că şi-a revenit la o zi după ce aplicaţia s-a confruntat cu dificultăţi tehnice, deoarece aplicaţia a fost foarte solicitată, în condiţiile în care aplicaţia rivală - WhatsApp - anunţase o schimbare controversată în ceea ce priveşte confidenţialitatea, conform Reuters.

Signal a înregistrat o creştere a numărului de descărcări ca urmare a unei modificări a condiţiilor de confidenţialitate WhatsApp, care a impus utilizatorilor WhatsApp să îşi partajeze datele atât cu Facebook Inc, cât şi cu Instagram.

Utilizatorii Signal ar putea observa erori în unele chat-uri ca efect secundar al întreruperii, dar vor fi rezolvate în următoarea actualizare a aplicaţiei, a arătat compania.

Eroarea nu afectează securitatea chat-ului, a adăugat compania.

Între timp, WhatsApp a prelungit data până la care pot fi acceptaţi termenii actualizaţi până pe 15 mai, pentru clarificarea informaţiilor.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO