Business Internaţional

Plaje exotice la Marea Neagră. Patru locuri sălbatice lângă Vama Veche

Autor: Business Magazin

01.05.2018, 15:42 1683

Dacă visezi la o vacanţă exotică mai aproape de casă, iată câteva locuri deosebite la Marea Neagră.Acestea se află în apropiere de Vama Veche şi, deşi neamenajate, frumuseţea peisajului şi limpezimea apei te cuceresc pe viaţă.

Bolata – la 57,1 km de Vama Veche Este de fapt un golfulet pitoresc inconjurat de roci inalte, care formeaza in mare pesteri ce merita explorate. Este singura plaja cu nisip din regiunea Kaliakra. Plaja are un dig mic pe care acosteaza zilnic pescarii, dar unde poti ajunge si barcile si iahturile turistilor.

Durankulak – la 11 km de Vama Veche Foarte aproape de granita, in Bulgaria, se intinde o plaja lunga de aproape 10 alti kilometri. Frumusetea locului este completata de nisipul amestecat cu scoici, cochilii de rapane, alge marine aruncate de mare. Langa plaja se afla lacul cu acelasi nume. Este unul din cele mai importante si bine conservate eco-sisteme din Bulgaria.

Citiţi continuarea pe www.businessmagazin.ro

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO