Business Internaţional

Pippa Middleton, sora mai mică a ducesei de Cambridge, a confirmat că este însărcinată

Pippa Middleton, sora mai mică a ducesei de Cambridge, a...

Autor: Ana Obretin, Mediafax

08.06.2018, 12:30 300

Pippa Middleton, sora mai mică a ducesei Catherine de Cambridge, a confirmat că este însărcinată cu primul ei copil şi al soţului ei, milionarul James Matthews, potrivit public.fr.Informaţia despre sarcina Pippei a fost dată publicităţii de cotidianul britanic The Sun, citând o sursă, în aprilie, în timp ce sora mai mare a acesteia, ducesa Catherine de Cambridge, se pregătea să nască al treilea său copil şi al prinţului William al Marii Britanii. Prinţul Luis de Cambridge s-a născut pe 23 aprilie.

Într-un articol publicat joi în Waitrose, Pippa a confirmat sarcina, adăugând că, spre deosebire de ducesa Catherine de Cambridge, care a suferit de o formă gravă de greţuri matinale, ea a trecut de primul trimestru fără să aibă probleme de sănătate.

Pippa, în vârstă de 33 de ani, şi Matthews, în vârstă de 41 de ani, s-au căsătorit pe 20 mai 2017, la Biserica St. Mark din Englefield.

O sursă a declarat anterior pentru publicaţia People că Pippa şi Matthews aşteaptă cu nerăbdare să devină părinţi.

Pippa Middleton a devenit celebră după ce a fost aleasă ca domnişoară de onoare la nunta surorii sale, actuala ducesă de Cambridge, cu prinţul William, în 2011.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO