Business Internaţional

Pericol la Casa Albă: Mai multe focuri de armă s-au auzit în timpul unei conferinţe. Liderul american a fost nevoit să întrerupă evenimentul

Pericol la Casa Albă: Mai multe focuri de armă s-au...

Autor: Alexandru Gologan

11.08.2020, 06:33 67

Preşedintele Donald Trump a fost nevoit să îşi întrerupă conferinţa de presă, când lângă Casa Albă s-au auzit împuşcături.

Conferinţa de presă susţinută de preşedintele Donald Trump la Casa Albă a fost întreruptă când toţi cei prezenţi au auzit focuri de armă din exteriorul clădirii.

Preşedintele a părăsit brusc încăperea, însoţit de un membru al corpului de gardă şi a revenit câteva momente mai târziu.

Trump le-a explicat jurnaliştilor că s-a petrecut un schimb de focuri de armă în afara Casei Albe între un suspect înarmat şi serviciile secrete. Preşedintele a recunoscut că este o situaţie neobişnuită, dar a lăudat profesionalismul Serviciului Secret.

„Au fost împuşcături în afara Casei Albe. Se pare că totul este sub control acum. Cineva a fost împuşcat efectiv şi transportat la spital. Nu se cunoaşte momentan în ce stare se află persoana respectivă”, a declarat Trump.

Uşile sălii de conferinţă erau încuiate în momentul în care s-a petrecut incidentul, relatează BBC.

 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO