Business Internaţional

Pentru cine era supărat că nu primeşte primă de Crăciun, nici la Casa Regală nu e mai bine: Angajaţii reginei Elizabeth a II-a primesc cadou de Crăciun o budincă de 7 euro

Pentru cine era supărat că nu primeşte primă de...

Autor: Ana Obretin

20.12.2019, 09:33 285

Regina Elizabeth a II-a le va oferi angajaţilor săi de la palatul Buckingham din Londra acelaşi cadou de Crăciun, o budincă de la hipermarket în valoare de 6 lire sterline (7 euro), potrivit mirror.co.uk.

Insolita tradiţie de a oferi angajaţilor o budincă drept cadou de Crăciun a fost iniţiată de bunicul reginei Elizabeth a II-a, regele George al V-lea.

Anul acesta, angajaţii reginei vor primi o budincă ce este comercializată de un mare lanţ de hipermarketuri din Marea Britanie, Tesco.

Cei mai vechi dintre cei aproximativ 1.500 de angajaţi ai reginei vor primi şi vouchere de cumpărături, în valoare de până la 35 de lire sterline (41 de euro).

Toţi angajaţii vor primi şi o felicitare de la Elizabeth a II-a şi prinţul consort Philip.

În trecut, angajaţii de la palatul Buckingham din Londra, reşedinţa oficială a reginei Elizabeth, au primit budinci de Crăciun de la branduri renumite, precum Harrods şi Fortnum & Mason.

Însă, potrivit publicaţiei Hello, regina doreşte să facă economii, astfel încât a decis să comande de la Tesco, unde cea mai scumpă budincă are preţul de 6 lire sterline.

Toate cadourile sunt plătite personal de regină.

Regina Elizabeth a II-a va petrece Crăciunul cu familia la reşedinţa sa din Norfolk.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO