Business Internaţional

Pe cine ar salva Putin de la înec, pe Poroshenko sau pe Erdogan?

Pe cine ar salva Putin de la înec, pe Poroshenko sau pe...

Autor: Gândul

15.04.2016, 14:12 2553

Preşedintele rus, Vladimir Putin, a fost pus joi, în timpul sesiunii anuale de întrebări-răspunsuri cu cetăţenii ruşi, numită „Linia directă", în faţa unei alegeri dificile: o fată de 12 ani l-a întrebat pe cine ar salva mai întâi de la înec, pe preşedintele Turciei, Recep Erdogan, sau pe cel al Ucrainei, Petro Poroshenko, informează agenţiile ruse de presă. Putin a recunoscut că întrebarea l-a pus, cu adevărat, în dificultate, notează Gândul.

Varia Kuzneţova, în vârstă de 12 ani, l-a pus pe Putin în dificultate, atunci când l-a întrebat ce ar face dacă Erdogan şi Poroshenko ar fi în pericol să se înece şi pe cine ar salva prima dată. Vladimir Putin a recunoscut că adolescenta a reuşit să-l pună în dificultate, informează Gândul.

„Dacă cineva decide să se înece, el nu mai poate fi salvat. Sigur că noi suntem gata să întindem o mână de ajutor şi de prietenie oricărui partener al nostru, evident dacă acesta doreşte“, a fost replica lui Putin.

Vedeţi mai multe pe Gândul

 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO