Business Internaţional

Payet l-a accidentat pe Ronaldo în finala Euro 2016: Nu a fost intenţionat, nu-mi stă în fire

Payet l-a accidentat pe Ronaldo în finala Euro 2016: Nu...

Autor: Denis Şchiopu

11.07.2016, 11:06 4917

Conform primelor teste, Payet i-a provocat lui Ronaldo o luxaţie de gradul I la genunchiul stâng, însă mijlocaşul formaţiei West Ham United insistă că nu a făcut-o cu intenţie.

„Am încercat să-l deposedez, atâta tot, punct. Am recuperat posesia, iar dacă l-am rănit, nu a fost intenţionat. Nu-mi stă în fire să fiu un tip rău pe teren. Nici vorbă”, a spus Payet, citat de Goal.

Dimitri Payet, autorul a trei goluri la Euro 2016, dintre care unul în meciul de debut cu România, s-a arătat resemnat după meciul pierdut de Franţa în faţa Portugaliei, în ultimul act al competiţiei.

„Acesta este fotbalul, portughezii au fost mai eficienţi. Suntem dezamăgiţi. Am avut o posesie mai bună şi de asemenea câteva şanse mari să marcăm, dar le-am irosit. Ei au avut mai puţine ocazii, dar au reuşit să marcheze. Un gol a decis totul, un gol pe care noi n-am reuşit să-l înscriem”.

Naţionala Franţei a fost învinsă de Portugalia, scor 0-1, după prelungiri, în finala Euro 2016, turneu pe care l-a găzduit în perioada 10 iunie - 10 iulie.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO