Business Internaţional

Panică pe un aeroport din Suedia: călătorii au fost evacuaţi, după descoperirea unei pudre explozive în bagajul unei bătrâne

Panică pe un aeroport din Suedia: călătorii au fost...

Autor: Ioana Bojan

10.01.2016, 17:03 109

O echipă de genişti a fost trimisă de la Stockholm la aeroportul situat la aproximativ 100 de kilometri de capitala suedeză, pentru a verifica bagajul suspect.

"Zona de bagaje şi terminalul de plecări au fost evacuate, ceea ce a afectat decolările, dar nu şi aterizările", a declarat ofiţerul de poliţie Roland Lindkvist.

Pe site-ul aeroportului a fost publicat un comunicat care informa că terminalul de plecări a fost închis temporar, "din cauza unui posibil obiect suspect".

"Bagajul respectiv aparţine unei femei în vârstă, iar aceasta cooperează cu noi. Ea spune că nu ştie cum a ajuns pudra în bagajul său", a precizat Lindqvist.

Aeroportul Skavsta este al cincilea ca mărime din Suedia şi deserveşte în special companiile low-cost şi cele care transportă marfă, fiind tranzitat de aproximativ 2,5 milioane de pasageri pe an.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO