Business Internaţional

Pandemia amână un eveniment important pentru lumea muzicii. Ceremonia Premiilor Grammy va avea loc în primăvară

Pandemia amână un eveniment important pentru lumea...

Autor: Dorin Oancea

06.01.2021, 08:41 32

Premiile Grammy 2021 au fost amânate din cauza preocupărilor legate de coronavirus, au anunţat organizatorii, citaţi de BBC. Ceremonia urma să aibă loc pe 31 ianuarie, şi va avea loc pe 14 martie, din cauza numărului crescut de infecţii din Los Angeles şi statul California.

Beyoncé, Taylor Swift şi Dua Lipa conduc nominalizările pentru premiile din acest an, care au fost anunţate în noiembrie.

„Nimic nu este mai important decât sănătatea şi siguranţa celor din comunitatea noastră muzicală şi a sutelor de oameni care lucrează neobosit la producerea spectacolului”, se spune într-o declaraţie a Recording Academy, care organizează Grammy.

Nu este clar dacă comediantul Trevor Noah, care urma să fie gazda spectacolului, va participa în continuare la ceremonia din acest an.

Organizaţia a anunţat anterior că ediţia din acest an va fi în mare parte virtuală, potrivit agenţiei de ştiri AFP, fără a oferi alte detalii.

Multe ceremonii majore de premiere au trebuit să se mute online de când pandemia a ajuns în SUA, anul trecut.

Statul american California a fost puternic afectat de coronavirus.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO