Business Internaţional

Oludeniz, cea mai frumoasă lagună albastră de pe Pământ - GALERIE FOTO

17.03.2018, 23:00 2943
Oludeniz rămâne una dintre cele mai fotografiate plaje de la malul Mării Mediterane, acea zonă ce trebuie surprinsă în toate ipostazele, în toată splendoarea sa. Golful de nisip este o rezervaţie naturală intens protejată de autorităţi, iar construcţiile sunt strict interzise, deşi numeroşi anteprenori ar fi construit lanţuri hoteliere de lux, chiar pe plajă. Apele mării ce învăluie plajele sunt renumite pentru nuanţa intensă de turcoaz, dar şi pentru faptul că sunt deosebit de limpezi şi curate.
 
Colţul de Rai din sud-vestul Turciei este destinaţia de vacanţă perfectă atunci când vine vorba de distracţie, adrenalină şi relaxare într-unul dintre cele mai exotice locuri de pe Pământ. Frumoasa lagună este potrivită pentru toate tipologiile de turişti, indiferent dacă sunt tineri, familii cu copii sau persoane trecute de prima tinereţe. Complexitatea zonei face ca fiecare turist în parte să poată practica activităţile preferate. Desigur, mare parte dintre turişti vizitează Oludeniz pentru a se bucura din plin de soare, de plajele deosebite, de o vacanţă pe cinste în Turcia.
 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO