Business Internaţional

O ţară europeană declară război fumătorilor: Unde va fi interzis fumatul începând cu 2021

O ţară europeană declară război fumătorilor: Unde...

Autor: Mediafax

15.08.2020, 11:38 203

Fumatul nu va mai fi permis pe plajele din Tenerife. Legea va fi aplicată începând de anul viitor. Cei care nu respectă legea vor fi amendaţi.

Turiştii care merg în Tenerife nu mai au voie să fumeze pe plajă, începând cu anul 2021, relatează Daily Star.
Aşadar, a fuma pe plajă în Tenerife nu mai este o opţiune, iar oamenii s-ar putea bucura de un aer ceva mai curat atunci când vor să se relaxeze în razele soarelui.Regula va fi valabilă pentru toate cele cinci plaje din Santa Cruz, iar cei care o încalcă vor fi amendaţi.

Proiectul de lege va intra în vigoare începând cu luna octombrie şi reprezintă primul nou set de reguli implementate pe insulă.Evelyn Alonso, oficialul responsabil de mediu, a declarat pentru o publicaţia din Spania că „Una dintre propunerile pe care ne dorim să le implementăm este legea care interzice fumatul în toate spaţiile amenajate pentru plajă”.

Alonso a mai spus că va lua considerare amenajarea unui spaţiu mic pentru fumători. Oficialul mai spune că prioritatea consiliului local este să elimine fumul de ţigară de pe plaje. Odată implementată această măsură, plajele din Santa Cruz de Tenerife s-ar alătura celor 179 de plaje din Spania unde nu se fumează.

Cititi mai multe pe www.mediafax.ro

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO