Business Internaţional

O explozie a vizat autocarul echipei de fotbal Borussia Dortmund; un jucător a fost rănit. Meciul Borussia Dortmund - AS Monaco, reprogramat

O explozie a vizat autocarul echipei de fotbal Borussia...

Autor: Mihai Draghici

11.04.2017, 21:13 574

Potrivit unor surse citate de publicaţia Focus, trei dispozitive au explodat în apropierea autocarului.

La puţin timp după plecarea de la hotel, un dispozitiv a explodat în faţa autocarului. Incidentul a avut loc la circa zece kilometri de Stadionul Signal-Iduna-Park, unde Borussia Dortmund va disputa meciul cu AS Monaco, în cadrul sferturilor de finală ale Ligii Campionilor.

Mai multe geamuri ale autocarului s-au spart din cauza deflagraţiei. Nu este clar dacă explozia a fost produsă de o petardă puternică sau de alt tip de dispozitiv.

"A avut loc un incident la plecarea autocarului. O persoană a fost rănită. Vom oferi detalii", a transmis clubul de fotbal german prin Twitter.

Poliţia a confirmat incidentul, anunţând că a mobilizat efective şi va încerca să afle natura exploziei.

În explozie a fost rănit fundaşul central spaniol Marc Bartra, în vârstă de 26 de ani, care a fost transportat la spital, au declarat surse citate de revista Bild. Nu există informaţii despre gravitatea rănilor acestuia.

Meciul Borussia Dortmund - AS Monaco, în cadrul primei manşe a sferturilor de finală ale Ligii Campionilor, a fost reprogramat în urma exploziei care a vizat autocarul echipei germane, afirmă surse citate de publicaţia Focus.

"Meciul a fost reprogramat miercuri, 12 aprilie, la ora 18.45 CET (19.45, ora României). Biletele rămân valabile", a transmis clubul Borussia Dortmund.

Clubul de fotbal Borussia Dortmund a confirmat că fundaşul spaniol Marc Bartra a fost rănit în explozia care a vizat autocarul echipei.

"În explozie a fost rănit MarcBartra, care acum se află la spital. Îi dorim însănătoşire grabnică", a transmis Clubul Borussia Dortmund prin Twitter.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO