Business Internaţional

Numărul pelerinilor care îl aşteaptă pe Papa Francisc la Şumuleu Ciuc a crescut la 85.000

Numărul pelerinilor care îl aşteaptă pe Papa Francisc...

Autor: Florin Zafiu

01.06.2019, 11:05 52

Numărul pelerinilor care îl aşteaptă pe Papa Francisc la Şumuleu Ciuc a crescut la 85.000, potrivit ultimei evaluari a Comitetului Interministerial pentru Securitate “Vizită Papa Francisc 2019”. Judeţul Harghita este sub avertizare cod galben de ploi torenţiale. 

Potrivit ultimei evaluari a Comitetului Interministerial pentru Securitate “Vizită Papa Francisc 2019”, la evenimentele publice ale Sanctităţii Sale Papa Francisc de la Şumuleu Ciuc participă 85.000 de pelerini.

Până la ora 9.30, au fost asistate medical 67 de persoane care participau la evenimentele de la Şumuleu Ciuc. Dintre acestea, 36 sunt copii care au suferit diverse afecţiuni medicale, generate de temperaturile scăzute înregistrate în zonă.

20 dintre aceştia au fost deja preluaţi şi transportati, cu un microbuz al ISU, la baza dealului Şumuleu pentru evaluare medicala amănunţită, urmând ca şi ceilalţi 16 să fie transportati.

 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO