Business Internaţional

Nu ai bani de chirie luna asta? Dă o petrecere! Un start-up te ajută să fii plătit pentru asta

Nu ai bani de chirie luna asta? Dă o petrecere! Un...

Autor: Alex Ciutacu

04.11.2017, 07:00 1020

Tuurnt este un start-up bazat pe conceptul de party-sharing. Ideea este simplă: plănuieşti petrecerea, anunţi cât costă şi laşi oamenii să contribuie, anunţă Tech Crunch.

Fondat de către Fabrice Mishiki, aplicaţia devine deja populară în campusurile studenţeşti. Mishiki a strâns până acum finanţare de 150.000 de dolari pentru versiunea beta a produsului.

Mishiki a început prin utilizarea unei strategii de marketing de bază prin care, practice, studenţii se încurajează unii pe alţii să utilizeze Tuurnt. O persoană poate rămâne chiar şi cu 1.000 de dolari după o petrecere deci pare o idee atractivă pentru cluburi, frăţii sau diverse grupuri.

Compania este deja utilizată pentru a găzdui degustări de vin sau diferite cine, iar alţi studenţi o folosesc pentru a plăti chiria.

„Am inventat Tuurnt când eram în Toronto pentru festivalul Carribean cu câţiva ani în urmă şi mergeam la club cu prietenul meu. Voiam să merg la un after party dar am realizat în acel moment că nu există nicio aplicaţie care să îmi găsească ceva de făcut în afară de locurile tradiţionale”, spune Mishiki.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO