Business Internaţional

Nina Mufleh - povestea unui CV reuşit

Nina Mufleh - povestea unui CV reuşit

Autor: ONE ONE

18.04.2016, 11:43 602

Nina Mufleh este o tânără care a reuşit să impresioneze milioane de oameni cu originalitatea ei. Deşi a fost refuzată atunci când a aplicat pentru job-ul mult visat, CV-ul ei refăcut a reuşit să îi aducă zeci de oferte!

Potrivit Business Insider, Nina Mufleh s-a mutat din Orientul Mijlociu în unul dintre cele mai mari oraşe din SUA, San Francisco. Dintotdeauna a fost fascinată de călătorii şi cultură, dar mai ales de când a lucrat pentru Regina Rania a Iordaniei, între 2006 şi 2009.

Astfel, tânăra şi-a dorit foarte mult să obţină un job în cadrul companiei online Airbnb, ce se ocupă cu inchierierea de hoteluri, apartamente rezidenţiale sau case de vacanţe în peste 190 de ţări. Compania este evaluată la o valoare de 20 de miliarde de dolari.

Din nefericire, tânăra n-a primit un răspuns pozitiv după ce a aplicat la un post în cadrul companiei. Însă, trei luni mai târziu, viaţa tinerei s-a schimbat radical.

Citiţi articolul integral pe www.one.ro

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO