Business Internaţional

​Nici nu a venit bina iarna că se şi termină: regizorii celebrului serial “Urzeala Tronurilor” au dezvăluit câte episoade mai sunt din serial

​Nici nu a venit bina iarna că se şi termină:...

Autor: Liviu Popescu

28.06.2016, 22:41 2042

David Benioff şi D.B Weiss, regizorii celebrului serial difuzat de HBO “Urzeala Tronurilor”, au afirmat că au mai rămas doar două sezoane din serialul inspirat din cărţile lui George RR Martin, adică în jur de 13 ore de lupte şi intrigi în Westeros.

“Vorbim de încă două sezoane. Încă de la începutul serialului, am vorbit să îl filmăm în 70-75 de ore şi aşa vom face. Încercăm să redăm o poveste cu expoziţiune, desfăşurare acţiunii şi sfârşit”, au spus ei pentru site-ul Deadline, care adună informaţii de la Hollywood şi marile studiouri de filme.

Fanii celebrului serial aşteaptă de şase sezoane (din 2010) ca “white walkers”, principalii antagonişti din serial, să treacă de partea cealaltă a Zidului, şi se pare că acest lucru se va întâmpla pe durata celor 13 ore cât a mai rămas din serial.

 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO