Business Internaţional

New York Times a pus Maramureşul şi Bucovina pe lista destinaţiilor de vacanţă în vreme de pandemie

New York Times a pus Maramureşul şi Bucovina pe lista...

Autor: Petru Mazilu

17.01.2021, 16:52 466

Ziariştii de la New York Times au pus Maramureş şi Bucovina pe lista destinaţiilor de vacanţă recomandate în timpul pandemiei. Principalul avantaj al regiunilor din nordul României este modul de viaţă care a dispărut în alte zone din lume.

Celebra publicaţie New York Times a inclus Maramureş şi Bucovina pe lista destinaţiilor de vacanţă recomandate în timpul pandemiei. Topul a fost realizat pornind de la recomandările făcute de cititorii ziarului american.

Sunt zone care nu au fost invadate de turişti, cu peisaje spectaculose, drumuri noroioase, ferme cu fâneţe şi căruţe trase de cai, este concluzia americanilor.

„Lista, realizată pe baza recomandărilor cititorilor, are 52 de locuri din întreaga lume, iar Maramureşul, alături de Bucovina, sunt singurele zone din România aflate pe această listă. Maramureşul a fost ales pentru autenticitatea sa şi pentru că aici mai poţi găsi un mod de viaţă care a dispărut în alte zone din lume. Trebuie să profităm din plin de aceste lucruri, de unicitatea şi autenticitatea Maramureşului şi să dezvoltăm un turism care să păstreze acest mod de viaţă”, a anunţat, pe Facebook, preşedintele Consiliului Judeţean Maramureş, Ionel Bogdan.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO