Business Internaţional

Nadia Comăneci: Simona trebuie să ştie faptul că este încurajată şi iubită de noi toţi

Nadia Comăneci: Simona trebuie să ştie faptul că este...

Autor: Claudiu Giurgea, Mediafax

26.01.2018, 21:26 77

"Fiecare meci al Simonei la acest turneu de Grand Slam a fost memorabil. Mă aştept la un meci greu, dar frumos. Sunt sigură că Simona va da tot ce are mai bun in această finală. Mă voi trezi la 02:00 dimineaţa (n.r. ora SUA) ca să urmăresc finala de la Australian Open. Simona trebuie să ştie faptul că este încurajată şi iubită de noi toţi şi oricare ar fi rezultatul, Simona va rămâne Simona", a declarat Nadia Comăneci.

Învingătoarea meciului Simona Halep - Caroline Wozniacki va deveni a 24-a campioană din istoria Australian Open-ului, de la startul Erei Open (prima ediţie - 1969) şi a 47-a campioană de Mare Şlem în Era Open. Simona Halep - Caroline Wozniacki este prima finală de turneu de Mare Şlem din Era Open în care se întâlnesc două sportive care au salvat cel puţin o minge de meci în precedentele şase partide. Românca este prima jucătoare din istorie care ajunge la meciul de titlu la acest nivel după ce a salvat pe parcurs mingi de meci în două partide.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO