Business Internaţional

Monica Niculescu: În principiu voi juca la Olimpiada de la Rio de Janeiro

Monica Niculescu: În principiu voi juca la Olimpiada de...

Autor: Mediafax

10.07.2016, 15:30 52

La fel ca şi Simona Halep şi mulţi alţi sportivi din lume, virusul Zika este cel care o pune pe gânduri pe jucătoarea care a participat duminică la Kids Day, în cadrul turneului BRD Bucharest Open. Niculescu a comentat şi decizia Simonei Halep, cea care a spus că se mai gândeşte până să ia o decizie finală în ceea ce priveşte participarea la Olimpiadă.

"Simona a zis că se mai gândeşte. Nu vreau să intru eu în detalii. În principiu eu o să joc la Olimpiadă, să vedem. Sper să fiu sănătoasă, pentru că am avut unele probleme de sănătătate şi sper să fie bine. Am şi eu temeri, normal. Am mai vorbit cu nişte doctori, ei zic că e ok, dar să vedem. Unii doctori zic că e ok, alţii zic că nu e ok. Deci trebuie să vedem clar care e situaţia. Am înţeles că e o problemă dacă eşti însărcinată, acum nu ştiu ce se întâmplă dacă nu eşti" a spus Niculescu, conform DigiSport.

În ceea ce priveşte o posibilă retragere a Simonei Halep, a 47- jucătoare a lumii a adăugat: "Importantă este sănătătatea, am spus mereu asta. Au fost probleme şi la Istanbul, unde eu nu m-am dus. Deci importantă este sănătatea. Eu cred că Simona va lua o decizie bună, oricare va fi, eu voi fi alături de ea. Numai ea poate să ia decizia, nu ştiu ce să zic. Într-adevăr, este îngrijorător, şi eu mă gândesc ce se întâmplă. Trebuie să vedem".

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO