Business Internaţional

Modelele Victoria’s Secret se află pe lista Forbes a celor mai bine plătite modele din lume în 2016

1.Adriana Lima – 10,5 milioane de dolari 
Adriana Lima, născută în Brazilia, este cel mai vechi “înger” al VS. Ea a fost cel mai bine plătit model VS în 2016, potrivit Forbes. A defilat pentru prima dată  într-un show VS în 1999 şi are un câştig estimate de 75 de milioane de dolari, potrivit Daily Mail.

Iată cum arată cele mai bine plătite modele din lume

Autor: Alexandra Cepăreanu

26.11.2017, 16:20 566

Nouă modele Victoria’s Secret se află pe lista Forbes a celor mai bine plătite modele din lume, în 2016. Spectacolul anual  Victoria’s Secret Fashion va avea loc în Shanghai, China, luni seară şi va fi difuzat pe data de 28 noiembrie, scrie Business Insider.

Spectacolul de modă VS se află printre cele mai prestigioase spectacole din cariera unui model. De altfel, câştigarea aripilor de înger - perechi de aripi proiectate în mod complex, oferite celor mai apreciate modele din spectacol - este un alt prestigiu pentru modelele VS.

Jan Planit, care a fost lider în topul agenţiilor de modele IMG şi care acum conduce Planit Model Management, a spus într-un interviu pentru New York Post: „Sunt foarte puţine lucruri speciale pe care le poţi obţine ca model. Aripile de înger este unul dintre ele”.

Spectacolele iconice sunt renumite pentru costumele lor dramatice şi pline de culoare, precum şi pentru gama impresionantă de divertisment. Muzicienii care vor întreţine spectacolul anul acesta vor fi: Harry Styles, Miguel şi Leslie Odom Jr.

Anul trecut, 51 de modele de top au reuşit să treacă de preselecţii şi să ajungă pe lista finală, printre modelele care defilează la show, dar numai 14 dintre acestea au fost desemnate „Victoria’s Secret Angels”.

Gigi Hadid  şi Kendall Jenner sunt cele mai recente modele care şi-au câştigat aripile pe scenă, la spectacolul din 2016.Nouă dintre modelele care au defilat la showl din 2016 au apărut pe lista Forbes a celor mai bine plătite modele din lume în 2016.

Derulaţi în jos pentru a vedea care sunt cele mai bine plătite modele VS de anul trecut, clasându-se în ordine crescătoare, după câştigurile lor din 2016, potrivit Forbes

*Câştigurile reprezintă o estimare bazată pe veniturile provenite din toate contractele de modelare, atât de la Victoria’s Secret, cât şi de la alte companii.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO