Business Internaţional

Miliardarul Bill Gates face anunţul pe care îl aşteaptă toată lumea cu nerăbdare: Când spune acesta că vom scăpa de COVID-19 si lumea va reveni la normal

Miliardarul Bill Gates face anunţul pe care îl...

Autor: Andra Stroe

27.03.2021, 12:01 267

Datorită vaccinurilor contra COVID-19, lumea ar trebui să revină la normal până la sfârşitul anului 2022, a declarat Bill Gates pentru publicaţia poloneză Gazeta Wyborcza.

„Până la sfârşitul anului 2022 ar trebui să ne întoarcem la normal”, a spus Gates, citat de Reuters.

Prin intermediul fundaţiei Bill şi Melinda Gates, miliardarul a donat până acum cel puţin 1,75 de miliarde de dolari pentru lupta împotriv pandemiei. Asta include şi suportul financiar acordat unor companii producătoare de vaccinuri şi potenţiale tratamente.

Prin intermediul iniţiativă COVAX, menită să asigure accesul egal rapid la vaccinurile contra COVID-19 tuturor ţărilor, se doreşte ca până la sfârşitul anului 2021 să ajungă şi în ţările cu venituri mici circa 2 miliarde de doze de vaccin, fapt care ar contribui la grăbirea eradicării pandemiei.

Citiţi mai multe pe www.businessmagazin.ro

 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO