Business Internaţional

Messi a egalat recordul lui Pele

Messi a egalat recordul lui Pele

Autor: Rafael Hekman

19.12.2020, 21:06 105

Barcelona a făcut un nou pas greşit, de data aceasta pe teren propriu, reuşind doar un egal, 2-2, în compania Valenciei. A fost meciul în care Messi a egalat recordul de goluri marcate pentru o singură echipă, deţinut de Pele.

Valencia a deschis scorul în minutul 29 (0-1) şi părea că va intra în avantaj la vestiare, dar în prelungirile reprizei Barca a primit un penalty.

A executat Messi slab, însă mingea respinsă de portar i-a revenit lui Alba, acesta i-a repasat argentinianului, care de data aceasta a îndeplinit o formalitate (1-1, min 45+4).

Araujo a majorat, apoi, la 7 minute după reluare pentru gazde (2-1, min. 52), însă Barca a fost egalată prin golul lui Gomez (2-2, min. 69) şi „liliecii” au dus un punct mare de pe Camp Nou.

Pentru Messi, golul marcat în prima repriză a fost al 643-lea în culorile Barcelonei. Cu această reuşită el a egalat recordul de goluri marcate pentru o singură echipă de club, deţinut până acum de Pele.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO