Business Internaţional

Meredith contactează Time pentru o eventuală fuziune

Meredith contactează Time pentru o eventuală fuziune

Autor: Catalina Apostoiu

08.01.2017, 20:49 66

Compania media Meredith a contactat Time pentru a-şi exprima interesul cu privire la o posibilă fuziune, potrivit Reuters. 

Compania Time are o valoare de piaţă de aproximativ 1,80 miliarde de dolari. Interesul ar putea duce la relansarea discuţiilor privitoare la o fuziune între cele două companii, discuţii care nu au ajuns la niciun rezultat în 2013. În acel an, Time Warner, care deţinea la acea vreme divizia care redactează revista Time, a purtat discuţii privind vânzarea participaţiei majoritare la această publicaţie către Meredith, scrie Reuters citând o sursă apropiată situaţiei.

Wall Street Journal scria luna trecută că Time Inc, care publică revistele Time, People şi Fortune, a contactat Morgan Stanley şi Bank of America Corp pentru a o ajuta să răspundă expresiilor de interes privind o posibilă fuziune sau un parteneriat. Meredith a ieşit din tranzacţia de 2,34 miliarde de dolari cu Media General în ianuarie anul trecut.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO