Business Internaţional

Martha Stewart se joacă cu nervii PR-ului de la Apple, după ce iPad-ul primit de la Steve Jobs s-a stricat

Martha Stewart se joacă cu nervii PR-ului de la Apple,...

Autor: Octavian Calei

27.09.2013, 11:28 3883

O serie de postări acidulate adresate gigantului Apple de către Martha Stewart, cea mai prolifică figură feminină de pe Wall Street, devenită celebră pentru imperiul media pe care l-a construit, au devenit virale pe Internet, scrie Business Insider.

Martha Stewart şi-a scăpat pe jos iPad-ul pe care l-am primit direct de la regretatul Steve Jobs. Stewart a pretins din partea departamentului de suport servicii pe care compania nu le prestează, ea aşteptându-se ca reprezentanti Apple să vină la ea acasă şi să-i ridice produsul stricat, iar a doua zi să i-l returneze reparat.

„Tocmai mi-am scăpat iPad-ul pe jos şi spart ecranul în două colţuri. Ce să fac? Sună cineva la Apple să vină să îl ridice sau trebuie s-o fac eu?”, a scris Stewart pe Twitter.

Realizând că Apple nu oferă astfel de servicii, ea comentează că ar fi o idee bună dacă cei de la suport ar veni acasă la clienţi să ridice produsele stricate.

„Poate că am avut o idee antreprenorială bună? Apple Now? Ceva asemănător cu <<same day delivery>> de la Amazon? Cred că ajung undeva. Same day fixit!”, a comentat vedeta pe Twitter.

Ulterior, ea a recunoscut că a fost o glumă şi că a reacţionat astfel fiind supărată că şi-a stricat iPad-ul.

Însă se pare că Apple nu a apreciat comentariile starului.

„Nu îmi vine să credă că serviciul Apple de relaţii cu clienţii s-a supărat pe mine pentru postările mele despre cum aş vrea să mi se repare iPad-ul! Steve Jobs mi l-a dat!”, a continuat Martha Stewart pe reţeaua de socializare.



 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO