Business Internaţional

Martha Stewart paraseste boardul companiei

17.03.2004, 00:00 20



Martha Stewart a demisionat din pozitia de membru al consiliului de conducere a imperiului media si al decoratiunilor interioare pe care l-a fondat, a anuntat compania la inceputul acestei saptamani, la cateva zile dupa ce Stewart a fost condamnata pentru obstructionarea unei anchete legate de o vanzare de actiuni, relateaza CNN Money.



Martha Stewart Living Omnimedia a anuntat ca Stewart a renuntat la pozitiile de director si director de creatie, dar ca-si va mentine rolul de "director editorial fondator" in cadrul companiei cu sediul in New York.



Un juriu a gasit-o pe Stewart vinovata de obstructionarea justitiei, conspiratie si declaratii false cu privire la vanzarea a aproape 4.000 de actiuni ale ImClone Systems in decembrie 2001, cu o zi inainte ca vesti proaste legate de compania respectiva sa determine o scadere dramatica a valorii acestora.



Compania nu a fost acuzata in cazul lansat de guvern impotriva Marthei Stewart, insa aceasta a avut de suferit din cauza problemelor de ordin legal ale Marthei Stewart, companiile de publicitate nemaifiind interesate de revista acesteia si audienta programelor sale TV scazand.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO