Business Internaţional

Lionel Messi ar putea pleca de la Barcelona după ce îi va expira contractul

Lionel Messi ar putea pleca de la Barcelona după ce îi...

Autor: Claudiu Giurgea

11.07.2016, 11:19 213

În acest context, Messi se gândeşte mai serios ca niciodată să plece de la Barcelona. Ipoteza a fost lansată de jurnaliştii de la CadenaCope într-un articol intitulat "Messi nu mai are încredere în nimeni, nici măcar în propriul său club!"

"Messi a fost lovit extrem de tare, atât în plan personal, cât şi în plan profesiona şi reflectează serios asupra prezentului şi viitorului său. De luni de zile se simte hărţuit, persecutat şi neprotejat. El crede că tărie că tot ce i se întâmplă este o campanie de denigrare, a campanie orchestrată de Fiscul Spaniol", notează jurnaliştii spanioli.

Messi ar fi supărat că clubul FC Barcelona nu l-a ajutat şi pe el în scandalul în care acuzat de evaziune fiscală aşa cum a fost ajutat Neymar, într-un caz similar. De asemenea, planurile de viitor ale Barcelonei se concentrează asupra jucătorului brazilian, care este considerat viitorul clubului, Messi fiind lăsat în plan secund.

Ţinând cont de aceste date, cei de la CadenaCope lansează ipoteza conform căreia Messi ar putea pleca de la Barcelona în 2018, moment în care îi expiră actuala înţelegere cu formaţia blaugrana.

PSG, Manchester City şi Manchester United sunt cluburile care s-au arătat interesate de serviciile lui Messi şi probabil sunt şi singurele formaţii din Europa care ar putea suporta din punct de vedere financiar pretenţiile jucătorului argentinian.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO