Business Internaţional

László Borbély, consilier de stat: "Agenda 2030 este cel mai important program adoptat de omenire în ultimii zece ani"

László Borbély, consilier de stat: "Agenda 2030 este...

Autor: Florentina Niţu

28.11.2018, 11:57 211

László Borbély, consilier de stat al departamentului pentru Dezvoltare Durabilă spune că Agenda 2030, proiect dezvoltat de Organizaţia Naţiunilor Unite în 2015, este cel mai important proiect adoptat de omenire în ultimii zece ani. În acest context, principalii actori din mediul guvernamental, non-guvernamental, civil şi academic, parteneriat multi-actor, au creat o nouă strategie de implementare a obiectivelor de dezvoltare durabilă propuse de Agenda 2030.

"Este cel mai important proiect adoptat de către omenire în ultimii zece ani. Pentru prima oară la nivel mondial, ONU a dezvoltat un document care sprijină dezvoltarea durabilă şi sustenabilitatea statelor, iar obiectivele formulate au impact zilnic asupra noastră", spune László Borbély, consilier de stat în cadrul departamentului pentru Dezvoltare Durabilă. El a fost prezent la simpozionul „Implementarea Obiectivelor de Dezvoltare Durabilă prin Parteneriate Multi-Actor” organizat de către Departamentul pentru Dezvoltare Durabilă din cadrul Guvernului României, eveniment aflat la a doua ediţie.

 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO