Business Internaţional

Kim Kardashian s-a întâlnit cu Donald Trump la Casa Albă: Ce i-a cerut aceasta în timpul întrevederii

Kim Kardashian s-a întâlnit cu Donald Trump la Casa...

Autor: Mediafax

31.05.2018, 10:41 153

Vedeta de televiziune Kim Kardashian West i-a solicitat preşedintelui american Donald Trump să graţieze o persoană în vârstă condamnată la închisoare pe viaţă pentru o infracţiune neviolentă legată de droguri, informează site-ul postului BBC News. 

Alice Johnson, care miercuri a împlinit 63 de ani, a fost condamnată la închisoare pe viaţă, în urmă cu peste două decenii, pentru o infracţiune neviolentă legată de droguri, aceasta fiind la prima abatere. Ea a fost găsită vionovată de transmiterea de mesaje între traficanţi de droguri.

Preşedintele Trump a scris pe Twitter că a avut o "întrevedere grozavă" cu Kim Kardashian, discutând cu vedeta de televiziune despre reforma sistemului penitenciar.

Kim Kardashian a comentat după întrevederea de la Casa Albă că speră că Alice Johnson va primi "a doua şansă la viaţă" şi i-a mulţumit preşedintelui Trump pentru timpul acordat.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO