Business Internaţional

John Kerry, secretarul de stat al SUA: FBI nu m-a contactat în legătură cu măsurile de investigaţie în privinţa anchetei mailurilor

John Kerry, secretarul de stat al SUA: FBI nu m-a...

Autor: Mediafax

30.10.2016, 16:39 46

Biroul Federal pentru Investigaţii a transmis vineri o notificare oficială Comisiei Juridice a Senatului SUA în legătură cu ancheta care vizează utilizarea de către Hillary Clinton a unui server de mail privat în timp ce era secretar de Stat.

”Nu am primit niciun fel de notificare sau ceva de genul acesta, nu mi s-a solicitat nimic, nu cred că Departamentul de Stat a fost înştiinţat oficial de asta şi nu mai am nici un comentariu de făcut în această privinţă”, a afirmat acesta în cadrul unei conferinţe de presă din Irlanda.

"Ca cetăţean american şi fost nominalizat al Partidului, sunt multe de spus despre ceea ce se întâmplă, dar nu pot face asta şi nu mă voi amesteca”, adăugat acesta.

Deşi Comey a decis anterior că FBI-ul nu o va ancheta penal pe Hillary Clinton, acesta a declarat vineri că agenţia încearcă să determine în cadrul noii anchete dacă mailurile adiţionale conţin informaţii clasificate.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO