Business Internaţional

Invitaţii de la Nunta Regală a prinţului Harry, fripturişti regali: Au scos la vânzare pe eBay genţile primite cadou. Cel mai rapid a luat 36.000 de dolari pe geantă

Invitaţii de la Nunta Regală a prinţului Harry,...

Autor: Alex Ciutacu

23.05.2018, 15:51 1875

Invitaţii de la Nunta Regală dintre Prinţul Harry şi actriţa Meghan Markle au fost martori la un moment istoric, iar acum au găsit şi un mod să facă bani după nuntă.

Zeci de genţi de cadouri cu inscripţia oficială, primite de invitaţi la nuntă, au ajuns să fie vândute pe eBay începând cu ziua de sâmbătă.

Până marţi, mai multe genţi au ajuns să fie vândute cu preţuri cuprinse între 10.600 de dolari şi 36.260 de dolari, potrivit CNN.

Genţile au fost date invitaţilor „de seamă” care au fost prezenţi la nunta de la castelul Windsor.

sursa foto: CNN Money

Acestea conţineau programul complet al evenimentului, o cutie de fursecuri, o monedă mare de ciocolată, un magnet de frigider, o sticlă de apă şi un voucher de 20% reducere pentru magazinul de cadouri de la castelul Windsor.

Peste 2.600 de persoane au fost invitate la castel în ziua nunţii. Kensington Palace a transmis că invitaţii au fost un mix între membri ai unor fundaţii de caritate, membri comunităţii Windsor, staff-ul casei regale, precum şi membri ai societăţii proeminenţi în spaţiul public.

 
 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO