Business Internaţional

Incident armat şi luare de ostatici într-o localitate din sudul Franţei

Incident armat şi luare de ostatici într-o localitate...

Autor: Marian Avram, Mediafax

23.03.2018, 13:20 329

Un individ înarmat cu un pistol a luat ostatici într-un supermarket din localitatea Trebes, situată în apropierea oraşului Carcassonne din sudul Franţei, a anunţat, Ministerul francez de Interne, iar atacatorul pretinde că este membru al reţelei teroriste Stat Islamic, relatează site-ul postului BBC News.

Martorii au precizat că un bărbat înarmat a intrat în supermarket în jurul orei locale 11 (12, ora României) şi a tras mai multe focuri de armă, relatează BFMTV.

Potrivit ziarului La Dépêche du Midi, atacatorul a intrat în supermarket, unde a deschis focul asupra unui ofiţer de securitate, iar ulterior a luat mai mulţi ostatici.

Forţele speciale de Poliţie au ajuns la supermarketul ”Super U”. Prefectura din Aude a anunţat pe Twitter că în zona supermarketului are loc o amplă operaţiune a forţelor de securitate şi i-a îndemnat pe oameni să evite zona pentru a facilita accesul forţelor de securitate.

Potrivit autorităţilor, atacatorul pretinde că este membru al reţelei teroriste Stat Islamic.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO