Business Internaţional

În numai 15 secunde viaţa unui muzician s-a schimbat. Cum a ajuns de la un necunoscut la un hit global în numai 15 secunde. VIDEO

În numai 15 secunde viaţa unui muzician s-a schimbat....
12.09.2015, 17:41 4140

În numai 15 secunde, cât cântecul său a fost melodia de fundal pentru o reclamă Apple, viaţa lui Blick Bassy, un muzician camerunez s-a schimbat radical. Cântecul său ”Kiki” a fost ales de APple pentru reclama iPhone 6, care a început să fie difuzată în iunie şi a devenit virală.

Bassy face muzică de 20 de ani, dar hitul din reclama Apple l-a propulsat pe scena internaţională a muzicii. Este în concert în Londra weekendul acesta, are un turneu în SUA în aşteptare şi albumul său a început să fie difuzat la radiourile din Franţa. 

”Am fost fericit de faptul că Apple m-a ales pe mine, dar desigur, nu este vorba despre bani”, a spus Bassy. ”Un prieten de-al meu care pleacă din State m-a sunat şi a spus că a auzit cântecul meu în timp ce urmărea un meci din NBA”. 

Ascultaţi aici cântecul: 

 

 
 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO