Business Internaţional

În interiorul companiei care găzduieşte cei mai fericiţi angajaţi, primele de vacanţă ajung şi la 10.000 de lire. Galerie FOTO

Expedia, Londra

Expedia, Londra

Autor: Alexandra Marcu

04.04.2016, 11:13 1484

Compania Expedia, o firmă de turism din Londra, oferă cele mai bune condiţii de lucru din Marea Britanie, scrie Business Insider.

Site-ul Glassdoor le permite oamenilor să noteze companiile în care lucrează, păstrându-şi anonimatul, astfel că rezultatele sunt destul de concludente.

Angajaţii Expedia i-au oferit companiei un scor foarte mare în ceea ce priveşte beneficiile pe care le oferă firma, inclusiv o primă de vacanţă între 6.000 de lire şi 10.000 de lire angajaţilor care au mai mult de 12 sau 18 luni în firmă.

Cele două birouri care aparţin de Expedia sunt situate în apropierea staţiei Angel din Londra şi au în interior simulatoare de Formula Unu, o terasă imensă pe acoperiş unde se fac petreceri şi grătare, diferse baruri cu produse gratis şi alte zone de relaxare.

 
 
 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO