Business Internaţional

Imagini din satelit cu fortăreaţa de 1 mil. dolari în care se ascundea Bin Laden - GALERIE FOTO şi VIDEO

 Imagini din satelit cu vila de 1 mil. dolari în care se ascundea Bin Laden - GALERIE FOTO şi VIDEO

Imagini cu fortăreaţa de 1 mil. dolari în care se ascundea Bin Laden (Foto: Businessinsider)

03.05.2011, 13:17 5137

Central Intelligence Agency (CIA) a publicat pozele şidiagramele care confirmă locaţia fortăreţei din Abbottabad în carese ascundea Bin Laden, informează site-ul Businessinsider.com

Reşedinţa a fost luată în vizor încă din vara trecută când a fostsuspectată că ar adăposti unul dintre cei mai căutati terorişti dinlume. Aceasta se află la 700 de metri de Academia militarăpakistaneză.

Proprietatea, care este incojurată de garduri înalte de 3 - 5metri făcute din beton şi sârmă ghimpată, a fost construită în 2005special pentru a-l adăposti pe Bin Laden. În clădire locuiau 22 deoameni care au fost capturaţi sau omorâţi de trupa de asalt aforţelor speciale americane Seal Team 6.

Potrivit unei oficial american citat de BBC, vila în care locuiaBin Laden valorează aproximativ 1 mil. dolari. "Proprietatea esteevaluată la aproximativ un milion de dolari şi nu deţine serviciide telefonie sau internet", a declarat sursa.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO