Business Internaţional

Ilie Năstase: Bine că a jucat cel mai bun tenis când era nevoie, la sfârşitul meciului

Ilie Năstase: Bine că a jucat cel mai bun tenis când...

Autor: Claudiu Giurgea, Mediafax

25.01.2018, 11:18 185

"Încă nu (n.r. - nu e o mare performanţă). Are mai multă încrede şi cred că a schimbat şi jocul puţin. Îi dă încredere. Nu s-a mai grăbit, a luat meciurile mai încet. Înainte se grăbea, parcă trebuia să prindă trenul sau avionul. Acum ia meciurile mai uşor. Nu trebuie să se grăbească, când vine Grand Slam-ul, vine. La felul cum joacă acum îi dă prima şansă la finală.

Bine că a jucat cel mai bun tenis când era nevoie, la sfârşitul meciului. Fata asta e o jucătoare foarte incomodă pentru toată lumea. E un fel de zid, dă totul înapoi şi nu face cadouri. Trebuie să munceşti pentru puncte. Trebuie să se recupereze foarte repede Simona.

Dacă ne uităm puţin, cea mai puternică de până acum a fost Pliskova, acum Kerber. Până acum, Simona a jucat doar cu jucătoare de clasament 70-100. În meciurile cu jucătoare de top se vede cât de bine joacă. Wozniacki e o jucătoare foarte omogenă. O să fie un meci destul de disputat.

Nu e favorită. Fiecare meci e diferit, iei meci cu meci, nu trebuie să-ţi faci planuri. Cam ştii cum joacă şi atunci trebuie să faci jocul tău şi dacă merge bine, dacă nu trebuie să schimbi", a spus Ilie Năstase la ProSport LIVE.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO