Business Internaţional

Horia Tecău a avut parte de o supriză neaşteptată după ce s-a calificat în finală la Londra. Un mare campion l-a vizitat la vestiare

Horia Tecău a avut parte de o supriză neaşteptată...

Autor: Pro Sport

22.11.2015, 13:30 6525

Horia Tecău are un parcurs de vis la Turneul Campionilor, la Londra, acolo unde a reuşit să ajungă în finala competiţiei cu victorii pe linie. Românul şi Jean Julien Rojer (Olanda) au reuşit sâmbătă seara să-i învingă în semifinale pe fraţii Bryan cu 6-4, 6-4, astfel că vor încheia pe locul 1 la echipe anul 2015, indiferent de rezultatul din finala de duminică.

După o victorie extraordinară obţinută în faţa jucătorilor care au dominat întrecerile de dublu în ultimii 10 ani, Horia Tecău a avut parte şi de alte suprize plăcute. Spre exemplu, după ce i-a învins pe Bob şi Mike Bryan, jucătorul român a fost vizitat la vestiare de un mare star internaţional, David Beckham. De altfel, Horia şi fotbalistul englez au şi făcut o poză de colecţie.

"Ce tip! Sunt onorat să întâlnesc un mare sportiv şi un ambasador al bunăvoinţei", a fost mesajul postat de Horia Tecău ce a însoţit şi fotografia.

Citiţi articolul integral pe www.prosport.ro

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO